Signe Adams

Jeg har i mange år sideløbende med mit arbejde og mit familieliv beskæftiget mig med personlig udvikling. Det har nu resulteret i udgivelsen af min bog, ”Mit liv – min vej!”, som beskriver mit livs rejse indtil nu. Og det har været en lang og til tider besværlig rejse med mange bump på vejen.

Jeg arbejder i dag dagligt på at være den bedste udgave af mig selv, og jeg brænder for at inspirere andre til at gøre det samme. Jeg har altid følt mig anderledes og lidt udenfor, og jeg har længtes efter noget, som jeg ikke kunne definere, hvilket medførte en stor ensomhedsfølelse. Jeg har altid været meget nysgerrig på livet og følt, at der måtte være et højere formål med at være her. Det tog mig mange års arbejde med personlig udvikling og en konstant stræben efter at nå et højere bevidsthedsniveau at nå dertil, hvor jeg er i dag. Det har taget mig mange år at forstå, hvem jeg er, og hvad jeg skal her på Jorden, at forstå, at alt er energi, og at energi er den motor, der får alting til at starte. Og jeg har efterhånden lært at skelne imellem mange forskellige slags energier.

Min mission er at give andre håb om, at tingene kan ændre sig, hvis man er bevidst og tager ansvaret for sit eget liv. Jeg ønsker at leve et liv i autenticitet, og jeg håber derigennem at kunne hjælpe med til at højne energien på vores dejlige planet og samtidig inspirere andre til personlig udvikling. Jeg tror på, at vi alle er ét, og at vi alle er unikke og guddommelige væsener, som udspringer fra den samme kilde, og at vi alle har et formål med at være her.