Lotte Løve

Signe Adams er meget mere end en gift kvinde, mor til 2 børn, og bosiddende i en lille by på Sjælland – lad os kalde det for udkantsDanmark.

Signe Adams…..

Smag på navnet og forsøg at sige det, uden at vende mundvigen OPAD. Det kan ikke lade sig gøre, for Signe Adams er så farverig som en forårshave, hvilket smitter af på humøret, når man er sammen med hende.

Har man først stiftet bekendtskab med Signe, har man lyst til at vide mere om det liv hun har levet.

Hun er levende, positiv, glad og har samtidig en god portion selvironi. Udviser stor omsorg for sine omgivelser, samtidig med at hun er i stand til, at have omsorg for sig selv. Signe Adams har en bred viden og kan på flere områder tage pusten fra dig, fordi hun brænder for at dele den viden med dig. Signe har en evne til at dele sig selv og sine erfaringer i livet med dig, så man får gåsehud. Hun har en rendyrket tro på, at ondt kan kvæles med kærlighed, at vi som mennesker selv kan forme vores liv, når vi tror på det.

Hun tiltrækker sig opmærksomhed, uden store armbevægelser, og når hun har krydset din vej, vil hun efterlade sig strålende fodspor. Signe Adams giver dig lyst til at suge til dig af den energi hun omgiver sig med.

Signe Adams er en engel forklædt som menneske og det kan vel næsten betegnes, som at man bliver ”høj” af at lytte og tale med Signe.

Kan kun sige ”Prøv det, prøv det”. Du vil aldrig fortryde.

Selv i udkantsDanmark findes der store, farverige, fantastiske, unikke og uforglemmelige mennesker. Signe Adams er en af dem.

Bogen ”mit liv – min vej!” er en fantastisk beskrivelse af Signe Adams liv. Man følger hende gennem sorger og glæder og både ler og græder med hende. Det er ikke blot en bog man læser, men en bog der giver stof til eftertanke. En bog som man kan læse mere end én gang og opdage nyt hver gang.

Det er som om man vokser mere og mere, når man læser den igen og igen.

Jeg har læst Signe Adams bog med stor beundring og kuldegysninger. Ikke alene fordi hun har oplevet så meget, både på det fysiske og det åndelige plan, at jeg indrømmer, at jeg er en smule misundelig.

Det giver et sug i maven over de gange hvor det kunne have været gået grueligt galt og et sug i maven, hvor det går godt.

Signe Adams er på kort tid blevet mit store idol, og på mange områder en læremester til, hvordan vi kan bekæmpe ondt med kærlighed.

Jeg kan kun anbefale alle der ønsker et kik ind i en anden verden, at give sig selv lov til at læse Signe Adams bog.